De illustratrice van Studio Brenda Talent in Antwerpen

Wie is Studio Brenda Talent?

icoon lijn

Brenda Talent is een alter-ego dat is ontstaan tijdens de hoogdagen van haar pubertijd, tussen het spelen van Dikke Bertha en het frisbeeën door. Brenda Talent werd een ontsnapping aan de werkelijkheid, een alter-ego dat de wetten en grenzen van de realiteit tart en uitrekt.Na enkele omzwervingen in de grafische wereld en de wereld van de animatie herontdekte Brenda het fascinerende landschap van illustratie. Een landschap waarin Brenda Talent zichzelf voluit kan ontwikkelen.

Regisseur, illustratrice en steracteur

In haar rol als Brenda Talent creëert ze fictieve verhalen waarin ze zowel de regisseur, de illustratrice als de steracteur speelt. Ze neemt haar lezers mee op een reis zonder aankomst, een reis waar altijd wel iets te beleven valt. Als Brenda Talent herontdekt ze zichzelf elke dag opnieuw en leeft ze zich volledig uit in de wereld van de illustratie.Brenda's voorkeur gaat uit naar het maken van illustraties voor geboortekaartjes, kinderboeken, postkaarten en prints op drinkbussen. Haar verbeelding is oneindig en zorgt telkens weer voor een originele illustratie waarin de kijker bij elke kijkbeurt weer een nieuw detail ontdekt.

Wie is Sophie van den Fonteyne?

In haar vrije tijd durft ze al eens enkele muzieknoten aan te slaan op haar ukelele, maar haar buren twijfelen aan haar muzikaal talent. Ze maakt graag road trips door het Antwerpse op haar roze fiets, die ze Mariette heeft gedoopt. Voor een kopje lekkere koffie en een stukje taart mag u haar op elk moment van de dag en de nacht wakker maken.

Illustraties kopen